Exposeer op Materials+Eurofinish+Surface 2021 en ontmoet professionals uit de gehele BeNeLux

Materials+Eurofinish+Surface 2021 biedt een compleet overzicht van de gehele keten: van grondstof tot en met gerealiseerd product. Waar Materials zich sterk focust op de rol van materialen in het succes van een product, verbinden Eurofinish en Surface professionals die zich bezig houden met oppervlaktetechnieken. 

Als exposant ontmoet u onder andere engineers, productontwikkelaars, R&D managers/medewerkers, ontwerpers, onderzoekers en constructeurs uit de gehele BeNeLux. Profiteer van een all-in beursconcept en presenteer ook uw innovaties, producten en oplossingen!

Virtueel exposant
Voor wie niet fysiek aanwezig wil zijn en toch zijn/haar bedrijf wil profileren, bieden wij de mogelijkheid om virtueel aanwezig te zijn.

Exposanten VIP Meeting Area
Op de beursvloer zijn speciale, semi-besloten VIP-ruimtes ingericht. Hier krijgen exposanten extra gelegenheid om hun gasten (bezoekers) te ontvangen, terwijl de eigen stand door een collega bemenst kan blijven.

Download exposantenbrochure

In verband met de huidige coronasituatie hanteren we voor de komende editie een speciale coulance annuleringsregeling. Bekijk de regeling

De mogelijkheden om te exposeren

U heeft de keuze uit verschillende all-in stands met verschillende afmetingen, namelijk: 2x2, 3x2, 3x3, 4x3 en 6x3. Dit is een compleet pakket van standbenodigdheden, catering en diverse communicatiemiddelen. U kunt ook kiezen van vrije standbouw. Zowel op 15 en 16 september heeft u als exposant ook de mogelijkheid uw kennis te delen tijdens het lezingenprogramma. Ook op de beursvloer zijn er naast uw stand ook andere mogelijkheden om uw bedrijf te profileren, zoals bijvoorbeeld op een van de demopleinen. Daarnaast zijn er nog verscheidene extra mogelijkheden voor mediacampagnes en het delen van vakinhoudelijke content via deze website en de social media kanalen van Materials+Eurofinish+Surface.

Bekijk de plattegrond en zet uw stand in optie

exposeren

Waarschuwing aan exposanten: malafide uitgevers en misbruik rondom coronasituatie

Regelmatig ontvangen wij signalen via onze exposanten over internationale “uitgevers” die met door hen toegezonden formulieren de suggestie wekken dat zij iets te maken hebben met een beurs waar u aan deel neemt of heeft deelgenomen. Dit geldt ook voor partijen die gebruik maken van de huidige situatie rondom het Coronavirus. Als organisatie vernemen we signalen dat partijen zich uitgeven als organisatie van Materials+Eurofinish+Surface en op deze manier misbruik van u proberen te maken. Dit vindt zowel plaats via de telefoon als e-mail. Wij adviseren u ten alle tijden de bron te verifiëren. Wanneer u twijfelt, kunt u contact opnemen met Mikrocentrum.  

Een greep uit de “uitgevers”:

  • Event Fair
  • Expo-Guide
  • Fair Expo
  • Fair Guide
  • Fairs & Business
  • Inside Data View
  • International Fairs Directory
  • Technology Email List
  • Een steeds vernieuwende andere combinatie

Voor de volledigheid informeren wij u dat er géén enkele sprake is van samenwerking tussen Mikrocentrum en de eerder genoemde organisaties. Wees dus alert en teken niets want deze documenten blijken een ongewenst meerjarig contract te zijn.
Bij vragen kunt u contact opnemen met Mikrocentrum, +31 40 296 99 22.