Exposeer op Materials+Eurofinish+Surface 2021 en ontmoet professionals uit de gehele BeNeLux

Materials+Eurofinish+Surface 2021 biedt een compleet overzicht van de gehele keten: van grondstof tot en met gerealiseerd product. Waar Materials zich sterk focust op de rol van materialen in het succes van een product, verbinden Eurofinish en Surface professionals die zich bezig houden met oppervlaktetechnieken. 

Als exposant ontmoet u onder andere engineers, productontwikkelaars, R&D managers/medewerkers, ontwerpers, onderzoekers en constructeurs uit de gehele BeNeLux. Profiteer van een all-in beursconcept en presenteer ook uw innovaties, producten en oplossingen!

Download exposantenbrochure

De mogelijkheden om te exposeren

U heeft de keuze uit verschillende all-in stands met verschillende afmetingen, namelijk: 2x2, 3x2, 3x3, 4x3 en 6x3. Dit is een compleet pakket van standbenodigdheden, catering en diverse communicatiemiddelen. U kunt ook kiezen van vrije standbouw. Zowel op 26 als 27 mei heeft u als exposant ook de mogelijkheid uw kennis te delen tijdens het lezingenprogramma. Ook op de beursvloer zijn er naast uw stand ook andere mogelijkheden om uw bedrijf te profileren, zoals bijvoorbeeld op een van de demopleinen. Daarnaast zijn er nog verscheidene extra mogelijkheden voor mediacampagnes en het delen van vakinhoudelijke content via deze website en de social media kanalen van Materials+Eurofinish+Surface.

Bekijk de plattegrond en zet uw stand in optie

exposeren

Waarschuwing aan exposanten: malafide uitgevers en misbruik rondom Coronavirus situatie

Regelmatig ontvangen wij signalen via onze exposanten over internationale “uitgevers” die met door hen toegezonden formulieren de suggestie wekken dat zij iets te maken hebben met een beurs waar u aan deel neemt of heeft deelgenomen. Dit geldt ook voor partijen die gebruik maken van de huidige situatie rondom het Coronavirus. Als organisatie vernemen we signalen dat partijen zich uitgeven als organisatie van Materials+Eurofinish+Surface en op deze manier misbruik van u proberen te maken. Dit vindt zowel plaats via de telefoon als e-mail. Wij adviseren u ten alle tijden de bron te verifiëren. Wanneer u twijfelt, kunt u contact opnemen met Mikrocentrum.  

Een greep uit de “uitgevers”:

  • Expo-Guide
  • Fair Expo
  • Fair Guide
  • Event Fair
  • International Fairs Directory
  • Een steeds vernieuwende andere combinatie

Voor de volledigheid informeren wij u dat er géén enkele sprake is van samenwerking tussen Mikrocentrum en de eerder genoemde organisaties. Wees dus alert en teken niets want deze documenten blijken een ongewenst meerjarig contract te zijn.
Bij vragen kunt u contact opnemen met Mikrocentrum, +31 40 296 99 22.