MES Online

Omdat het fysiek kennis- en netwerkevent verplaatst wordt, organiseren we op 27 mei een online activiteit. Dit is het startschot van een sterke 24/7 online PR-campagne om zoveel mogelijk bezoekers te brengen naar het fysieke evenement op 15 en 16 september in Den Bosch. Op deze manier brengen wij ons netwerk rondom materialen en oppervlaktetechnieken bij elkaar.

Wat mag u verwachten op donderdag 27 mei?
In de ochtend vinden enkele lezingen plaats. De sprekers worden zorgvuldig gekozen en praten u bij over actuele onderwerpen. Tot slot zal de organisatie u informeren over MES 2021. Binnenkort vindt u hier het programma en de inschrijflink.

Wat mag u verwachten van 15 en 16 september?
De organisatoren zetten volop in op een fysiek event in Den Bosch volledig coronaproof. De markt heeft behoefte aan een fysiek weerzien met professionals. We verwachten 100 exposanten op de beursvloer en hebben 3 zalen met inspirerende sprekers.

Virtuele exposant
Voor wie twijfelt om zich in te schrijven voor het fysieke evenement maar toch graag wenst deel te nemen aan MES 2021 omwille van de media-aandacht of bedrijfsprofilering, kan zich inschrijven als virtuele exposant. Nieuwsgierig? Kijk hier voor meer informatie: https://materials-eurofinish-surface.com/exposanten/

Wat indien het fysieke evenement in september niet mogelijk is?
MES 2021 wordt dan een online evenement. Fysieke exposanten hebben dan de mogelijkheid ook te kiezen voor het virtuele pakket. Wij nemen hierover op 30 juni een besluit.